Petra Herman
Francine Rutgers
Nelieke Wismans

Executive & Interim search voor senior en top communicatie en marketing professionals

Wij helpen organisaties zich optimaal in de markt te positioneren door voor hen de beste corporate- en marketingcommunicatie professionals te vinden. Van high tech disrupters tot onderwijsinstellingen, van financiële dienstverleners tot de olie- en gasindustrie. Voor elke branche zoeken en vinden wij de beste professionals in de markt.

ONZE EXPERTISE

Wij vinden de beste professionals voor uiteenlopende topfuncties binnen communicatie en marketing. Onze aanpak is integer, discreet en met een oprechte interesse in mensen. De professionals in ons netwerk hebben minimaal tien jaar relevante ervaring in het communicatie- en marketingvak binnen de verschillende vakgebieden.

Waar kunnen we je mee helpen?

Executive searchInterim search

PROFESSIONALS

Als je doet waar je goed in bent en waar je hart ligt, pas dan kun je succesvol zijn. Ons uitgangspunt is te achterhalen wat iemands kwaliteiten en drijfveren zijn. Het vormt de basis voor de zoektocht naar de juiste positie. Want een ambitie kan wel eens voorbij gaan aan of groter zijn dan iemands ware talent. Wij verkopen niemand een baan of opdracht, maar zoeken dat wat het beste past.

Waar ben je naar op zoek?

Vaste functieInterim opdracht

Over ons

Herman Rutgers Executive Search is in 2008 opgericht vanuit een jarenlange succesvolle samenwerking tussen Petra Herman en Francine Rutgers. Begin 2015 heeft Nelieke Wismans het team versterkt om de markt van interim opdrachten en professionals optimaal te bedienen.
Lees meer over ons:

MBTI Cerfified

Contact & Route

Herman Rutgers
Executive Search & Interim Search

Parnassusweg 8
1076 AN Amsterdam

+31 (0)20 676 20 60+ 31 (0)20 676 20 60
info@hermanrutgers.nl