internationaal netwerk

Connected

The Corporate Affairs Search Alliance brengt toonaangevende Corporate Affairs executive search-bureaus uit 6 landen samen. Met kantoren in Amsterdam (NL), Dublin (Ir), Dusseldorf (Ger), Parijs (Fra), Londen (UK) en Washington DC (US) kan CASA internationale bedrijven en professionals optimaal servicen.

CASA

'Huis van
Corporate Affairs'

CASA biedt organisaties toegang tot een wereldwijd netwerk van excellente corporate affairs professionals. Voor een internationale carriere kan CASA de verbinding maken met bedrijven over de hele wereld.
Elk CASA-lid is een onafhankelijk, gespecialiseerd bureau op het gebied van executive search in corporate affairs (inclusief corporate communicatie, public affairs, investor relations en vaak ook marketing en ESG).

De oprichters zijn Addison (Ierland), Exeter Search (Frankrijk), Herman Rutgers Executive & Interim Search (Nederland), Ithaca Partners (VK), Patino Associates (VS) en PRCC (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland).

 

 

Making Corporate
Affairs Better

CASA-leden hebben zich ook gecommitteerd aan de belofte ‘Making Corporate Affairs Better’. Naast het executive search-werk dat CASA verenigt, bieden de aangesloten bureaus ook advies-, coaching- en trainingsmogelijkheden. Onze kantoren kunnen een breed scala aan organisaties helpen, van grote internationale (beursgenoteerde) bedrijven en NGO’s tot scale-up’s.

CASA biedt kandidaten met internationale ambities ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het netwerk . De missie van CASA is dat aangesloten executive search bureaus in de thuismarkt het ‘Huis van corporate affairs’ moeten zijn waar de beste corporate affairs professionals zijn aangesloten en zo het vak verder brengen.

Partners van CASA

footer-logo
footer-logo
footer-logo
footer-logo
footer-logo
footer-logo