over Herman Rutgers

Commitment

In ons werk staan 7 C’s centraal: Commitment, Connectie, Continuïteit, Carrière, Coaching, Corporate Affairs en CASA. In ons team draait alles om commitment. Aan het corporate affairs vak, aan onze opdrachtgevers, aan onze professionals. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan daarbij voorop. Zo maken wij connecties waardevol. Het is de passie voor het vak, de aandacht voor de mensen en het plezier in samenwerking dat ons bindt.

Ons logo weerspiegelt onze persoonlijke aandacht voor professionals en opdrachtgevers. Elke opdracht is uniek, elke professional is uniek. Net zoals een vingerafdruk dat is.

Connectie

Ons team

Petra Herman

Executive Search

Francine Rutgers

Executive Search

Paula Verheul

Executive Search Coaching

Doris

Chief Welcome Officer
Sinds 2008

Een begrip in de markt

Ieder van ons heeft ruime ervaring in het communicatie- én executive search vak. Het is de passie voor corporate affairs, de interesse in mensen en het plezier in ons werk dat ons bindt. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staat bij ons voorop.

Wij kennen de weg binnen het commercieel bedrijfsleven en de publieke sector en spreken de taal van de corporate affairs directeur en de HR-manager. Snel en gestructureerd doorgronden we personen en situaties. Dat maakt het mogelijk om goed te beoordelen of iemand persoonlijk en vakinhoudelijk klaar is voor een bepaalde rol, vast of interim. Zo hebben we al heel veel professionals naar een volgende, succesvolle carrièrestap gebracht en organisaties geholpen om een professionele corporate affairs afdeling te bouwen.

CASA

Internationaal netwerk

Wij zijn trots dat wij deel uitmaken van de Corporate Affairs Search Alliance (CASA). Een netwerk van gelijkgestemden en gespecialiseerde bureaus in London, Dublin, Düsseldorf, Parijs en Washington DC. Dat betekent dat wij ook in deze markten toegang hebben tot een uitgebreid internationaal kandidaten netwerk.