ontwikkeling

Coaching

Als je in je kracht staat kan je ook een sterke leider zijn. Als vakinhoudelijke specialist of als manager van een team. Om te ondersteunen dat professionals zelfbewuster in hun rol staan, bieden we drie type coachtrajecten:

  • executive coaching
  • coaching na plaatsing
  • vakinhoudelijke coaching

Paula Verheul heeft diverse opleidingen gevolgd, waaronder systemisch werken met familieopstellingen en organisatie-opstellingen aan het Bert Hellinger Instituut en Reis naar de top – een leergang gericht op executive coaching. Deze kennis combineert zij met ruim 20 jaar ervaring in executive search. Voor elke professional maakt Paula een coachprogramma op maat.

Integriteit staat tijdens het traject altijd voorop. Coachgesprekken zijn vertrouwelijk en beïnvloeden bemiddeling via ons bureau niet. 

Executive Coaching

Bij Executive Coaching ligt de focus primair op het optimaal innemen van je eigen positie om zo je persoonlijk en professioneel leiderschap te versterken.

Coaching na plaatsing

We hechten eraan professionals niet alleen naar een uitdagende positie te brengen, maar hen daar ook te houden. Coaching is daarbij een vast onderdeel van onze dienstverlening.

Vakcoaching

Professionals die zich willen ontwikkelen in een specialisme, of expertise ondersteuning nodig hebben bieden wij coaching on-the-job.

Executive coaching

In onze persoonlijke gesprekken met professionals komt regelmatig een actuele vraag of situatie naar voren die vraagt om meer aandacht. Wij bieden de mogelijkheid om daar met executive coaching door Paula Verheul dieper op in te gaan. Hierbij richt zij zich primair op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap. Zij is resultaatgericht, focust op het hier en nu en kijkt graag met een “systemische bril” naar mensen en organisaties.

Een coachtraject bestaat doorgaans uit 6 gesprekken van 1-1,5 uur en is gemiddeld in circa 3 maanden afgerond. Paula’s werkwijze is analytisch, uitnodigend en uniek. Alle informatie blijft vertrouwelijk en zal nooit met derden gedeeld worden.

Coaching na
plaatsing

Na het invullen van een functie houden we contact met opdrachtgever en kandidaat om een ‘soft-landing’ te creëren. Deze communicatie is van cruciaal belang om te evalueren hoe de samenwerking in de praktijk verloopt. Na afronding van een vaste search, bieden we de professionals na hun start een verkort coaching traject aan. Dit traject bestaat uit drie gesprekken met Paula Verheul of onze externe coach en is ontworpen om een soepele integratie bij de nieuwe werkgever te faciliteren. Zo blijven we betrokken bij de professional en het stelt ons in staat om eventuele aanpassingen of verbeteringen te begeleiden om de match ook tot een duurzaam succes te maken.

Vakcoaching

Voor professionals die meer uit het vak willen halen, bieden we vakcoaching on-the-job. Afhankelijk van de vraag, leerwens en het type organisatie, koppelen wij een ervaren specialist aan de professional. Praktische coaching op de werkplek of buiten kantoor, persoonlijk of via Teams. Op die manier wordt een steile leercurve gecreëerd en krijgt de professional hele concrete ontwikkeltips.

We hebben vakcoaches in diverse vakgebieden, zoals Woordvoering (financieel, crisis), Public Affairs en Stakeholdermanagement, Verandercommunicatie en Contentmanagement. Onze vakcoaches komen uit diverse sectoren, van FMCG tot de zorgsector, met ervaring binnen beursgenoteerde en internationale bedrijven en (semi)overheid. Zo kunnen we altijd een relevante en passende match maken.

Neem contact op met

Paula Verheul

Executive Search Coaching