professionals

Carrière

We denken mee over een carrière. Als je doet waar je goed in bent en waar je hart ligt, kun je succesvol zijn. In een persoonlijk gesprek gaan we in op kernkwaliteiten en drijfveren. En geven zo de tools om regie te nemen over een loopbaan. Dat vormt de basis voor de zoektocht naar de juiste positie. Ook nadat de match gemaakt is blijven wij betrokken en aangesloten om een succesvolle invulling van de nieuwe stap te ondersteunen.

ons netwerk

Connectie

Ons netwerk bestaat uit ervaren professionals in corporate affairs en communicatie. In vaste of interim posities. Wij volgen hun carriere en blijven zo op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Wij leggen graag de connectie met professionals met minimaal 10 jaar relevante ervaring.

Vaste functie

Voor leiders in communicatie en corporate affairs in alle soorten organisaties en branches. Beursgenoteerd, publieke sector, internationaal en familiebedrijven.

Interim opdracht

Interim oplossingen op topniveau in Corporate Affairs en Communicatie. Voor interim directie posities en senior specialisten.

Coaching

Coaching als onderdeel van het executive search proces, voor persoonlijke ontwikkeling of vakinhoudelijke coaching.

Op zoek naar top professionals in corporate affairs of aansluiting bij ons netwerk? Wij komen graag in contact.