Opdrachtgevers

Continuïteit

Maatschappelijke ontwikkelingen stellen organisaties voor grote uitdagingen. De reputatie kan hierbij onder druk komen te staan. Van organisaties wordt verwacht dat zij een standpunt innemen en deze helder verwoorden naar alle stakeholders. Dat vraagt om leiders in corporate affairs en communicatie die hierin het voortouw nemen en directies adviseren. Zo bewaken zij de continuïteit van de organisatie. 

Actueel netwerk

Commitment

Een goed georganiseerde corporate affairs of communicatie functie is voor organisaties relevanter dan ooit. Wanneer de juiste persoon hier ontbreekt moet dat zo snel mogelijk worden opgelost. Wij beschikken over een omvangrijk netwerk van topprofessionals. Wij gaan het commitment aan om de beste kandidaat te vinden voor een vacante positie, vast of interim.

Executive Search

Voor leiders in communicatie en corporate affairs in alle soorten organisaties en branches. Beursgenoteerd, publieke sector, internationaal en familiebedrijven.

Interim search

Interim oplossingen op topniveau in Corporate Affairs en Communicatie. Voor interim directie posities en senior specialisten.

Coaching

Coaching als onderdeel van het executive search proces, voor persoonlijke ontwikkeling of vakinhoudelijke coaching.

Op zoek naar top professionals in corporate affairs of aansluiting bij ons netwerk? Wij komen graag in contact.