The Corporate Affairs Search Alliance

Rechtstreeks toegang tot internationale professionals en opdrachtgevers

Herman Rutgers is een van de oprichters van CASA: The Corporate Affairs Search Alliance (CASA) brengt 6 toonaangevende boutique Corporate Affairs executive search-bureaus samen om het ‘Huis van Corporate Affairs’ te creëren. CASA biedt organisaties de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de beste Corporate Affairs leiders van over de hele wereld. De oprichters zijn onder meer Addison (Ierland), Exeter Search (Frankrijk), Herman Rutgers (Nederland), Ithaca Partners (VK), Patino Associates (VS) en PRCC (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland).

Elk CASA-lid is een onafhankelijk bureau dat executive search opdrachten uitvoert op het gebied van Corporate Affairs (inclusief corporate communicatie, public affairs, investor relations en vaak ook marketing en ESG).

CASA-leden hebben zich ook gecommitteerd aan de belofte  ‘Making Corporate Affairs Better’. Naast het executive search-werk dat CASA verenigt, bieden de aangesloten bureaus ook advies-, coaching- en trainingsmogelijkheden. Onze kantoren kunnen een breed scala aan organisaties helpen, van grote internationale bedrijven en NGO’s tot opkomende snelgroeiende bedrijven aan het begin van hun Corporate Affairs-reis.

CASA biedt kandidaten die naar het buitenland willen verhuizen ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het netwerk voor leidinggevende functies bij Corporate Affairs. De visie van CASA is dat search bureaus in elke markt de ‘Home of Corporate Affairs’ moeten zijn, zodat individuele senior Corporate Affairs-professionals weten dat ze een stabiele, waardevolle en leidende invloed hebben in hun loopbaan, ongeacht in welke sector of welke werkgeversorganisatie ze werkzaam zijn.

Voor meer informatie bezoek hier de CASA website.

CASA leden zijn:

USA – www.patinoassociates.com

Netherlands – www.hermanrutgers.com

France – www.exetersearch.com

Germany, Austria, Switzerland – www.prcc-personal.de

Ireland – www.addison.ie

UK – www.ithacapartners.co.uk