Marieke van Riemsdijk

Marieke van Riemsdijk

Het vak is mij met de paplepel ingegoten

Als kind liep ik rond in het executive search kantoor van mijn vader, als student Communicatie hielp ik hem in de zomermaanden. Na mijn start bij AkzoNobel ben ik overgestapt naar Vitae en later naar DPA Flex. De liefde voor het maken van de juiste match was geboren – welke behoefte heeft de klant, de kandidaat, waar zie ik de combinatie, en dan de juiste match maken. Daar word ik heel gelukkig van.

10 jaar lang ben ik “uit het vak” geweest. Met ons jonge gezin woonden we 4 jaar in Nigeria. Bij terugkeer in Nederland was het thuis met drie kleine kinderen, een hond en een man die veel op reis was, ook goed.

En toen ontmoette ik Petra Herman, en ging het kriebelen. De stap terug het vak in was gezet. Wat ben ik blij met mijn terugkeer in de search, met 4 leuke en bevlogen collega’s, die het beste uit elkaar halen. Het spreken van kandidaten, de zoektocht naar de juiste kandidaat bij de functie: ik geniet van mijn vak. Het is een feest om bij Herman Rutgers ons vak met zoveel enthousiasme en liefde uit te kunnen en mogen
voeren.

marieke@hermanrutgers.nl
+31 (0)6 51 15 34 07+31 (0)6 51 15 34 07