Paula Verheul

Executive Search Coaching

Vanuit mijn oprechte interesse in mensen en organisaties ben ik continu op zoek naar de juiste match, waar beide partijen van profiteren. Dat doe ik al ruim 20 jaar met veel aandacht en plezier. In een persoonlijk gesprek krijg ik veel inzichten in wat mensen drijft. Dat geldt voor opdrachtgevers en kandidaten.

Voorop staat dat ik het leuk vind om veel vragen te stellen, te analyseren en te reflecteren waardoor direct heldere inzichten ontstaan die vaak tot verrassende nieuwe stappen leiden. Naast een sterk empathisch vermogen beschik ik over ruime kennis van organisaties. Ik hecht veel waarde aan mijn eigen ontwikkeling. Zo heb ik de laatste jaren diverse opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en organisatieontwikkeling, waardoor ik een verdieping kan aanbrengen in de uitoefening van mijn vak. 

Mijn beginjaren als manager communicatie in het corporate bedrijfsleven hebben mij gevormd en waren een solide basis voor executive search in de niche van marketing en communicatie. Later nam ik diverse managementrollen op mij en droeg ik bij aan de opbouw en groei van een toonaangevend werving & selectiebureau. Dankzij mijn overstap naar Herman Rutgers kan ik me nu volledig richten op executive search in corporate communicatie binnen een compact team en voel ik mij hier helemaal op mijn plek!

Heb je behoefte aan reflectie of een concrete coachvraag? Neem contact met mij op voor onze mogelijkheden op het gebied van coaching.

Paula Verheul
Vanuit mijn oprechte interesse in mensen ben ik continu op zoek naar de juiste match.