Coaching

Paula is St!r gecertificeerd coach en heeft in 2018 de opleiding systemisch werken met familieopstellingen afgerond. Zij combineert coaching met ruim 20 jaar ervaring in Executive Search en Werving & Selectie. Door haar intensieve manier van gesprekken voeren heeft zij een enorme schat aan ervaring opgedaan. Zij beschikt over meer dan voldoende levenservaring en zelfkennis om als objectieve partij goed te kunnen luisteren, door te vragen, samen te vatten en te reflecteren. Naast een sterk ontwikkeld empathisch vermogen beschikt Paula over de nodige kennis van organisaties waarin kandidaten en opdrachtgevers zich bewegen, wat hun individuele drijfveren zijn, waar zij tegenaan lopen en waar hun kansen liggen. Iedere coachvraag is uniek en krijgt dan ook de aandacht die nodig is om jou (weer) in beweging te krijgen. Loopbaanvragen gaan nooit alleen over een baan, daarom kijkt zij ook naar het “onofficiële cv” . Paula creëert in haar gesprekken een veilige sfeer waar je in alle openheid jezelf mag zijn.

Personal branding & coaching

Op sommige momenten tijdens je loopbaan heb je behoefte aan goede reflectie. Een goed gesprek over waar je staat in je loopbaan en welke mogelijkheden er zijn. Of misschien heb je meer behoefte aan een professionele blik op je cv. Wij zijn daarbij een waardevolle gesprekspartner voor jou.

De mogelijkheden

Wij bieden verschillende mogelijkheden die als opdrachtgever af te nemen zijn voor werknemers of individueel aangevraagd kunnen worden als professional. Vragen die vaak naar voren komen zijn: Hoe profileer ik mezelf het beste als kandidaat en vertelt mijn cv hetzelfde verhaal als mijn persoonlijke presentatie?  Hoe bereid ik me het beste voor in een reorganisatie als ik moet solliciteren op mijn eigen baan of een andere rol bij mijn huidige werkgever? Ik ontdek een zelfde patroon in mijn handelen waar ik niet altijd profijt van heb;  hoe kan ik voorkomen dat ik in dezelfde valkuil stap?

Het is tegenwoordig gebruikelijk om regelmatig een ‘onderhoudsgesprek’ in te plannen. Een soort jaarlijkse APK waarbij reflectie op je loopbaan centraal staat. Loopbaan coaching is er ook voor carrière onderhoud. Schakel een coach niet alleen in bij problemen, maar wees de problemen voor.

Personal branding

In een personal branding gesprek kijken de coaches naar jouw cv, jouw persoonlijke presentatie en je positionering. Hoe ontwikkelt jouw loopbaan zich, welke kansen en mogelijke nieuwe richtingen zijn er voor jou? Hoe pak je een sollicitatietraject aan? Dit soort vragen kunnen naar voren komen in dit klankbordgesprek. Uiteraard kun jij hier zelf je eigen vragen inbrengen. Een personal branding gesprek duurt circa 1,5 uur en daarna krijg je de mogelijkheid om telefonisch feedback te vragen op een sollicitatiegesprek of aangepast cv. De fee hiervoor bedraagt € 250,-.

Coaching traject

Bij een coaching traject voeren we een aantal gesprekken van 1,5 uur. Het eerste gesprek is een intake, waarin we de coachvraag bespreken en kijken of er een klik is. Vervolgens bepalen we de gewenste eindsituatie en/of het resultaat. Uit ervaring blijkt dat vier tot zes gesprekken een minimum is om iets met elkaar te bereiken. Tussen de gesprekken zitten 2-3 weken, zodat je voldoende tijd hebt om alles te laten bezinken, waardoor het traject met 6 gesprekken een doorlooptijd heeft van circa 5 maanden.

 

paula@hermanrutgers.nl
+31 (0) 6 42213651 66+31 (0)6 42 21 36 51