Petra Herman

Petra Herman

Het begint allemaal met goed luisteren

Na bijna 20 jaar in executive search actief te zijn is het mij duidelijk dat het in dit vak draait om luisteren. Niet alleen naar wat iemand zegt maar vooral hoe iemand iets zegt. De essentie van ons vak is het maken van verbinding. Verbinding met de opdrachtgever en met de kandidaat.

De basis voor mijn huidige vak legde ik op de HEAO Communicatie en het werken bij twee communicatiebureaus. Het werd mij al heel snel duidelijk dat ik veel meer plezier haalde uit het contact met mensen dan uit het bedenken van een merkstrategie. In 1996 startte ik daarom als consultant communicatie bij een werving- en selectiebureau om na 12 jaar loondienst in oktober 2008 – de week dat de crisis officieel werd – samen met mijn toenmalige collega Francine Rutgers ons eigen bureau te starten: Herman Rutgers.

Met buitengewoon veel plezier en passie hebben wij Herman Rutgers de afgelopen jaren op de kaart gezet. Inmiddels heb ik een waardevol en zeer uitgebreid netwerk opgebouwd waar niet alleen ik maar ook mijn collega’s en opdrachtgevers plezier van hebben. Op dagelijkse basis combineer ik mijn vakinhoudelijke kennis met mijn intuïtie, dat is voor mij ‘ best of both worlds’. Tel hierbij op twee geweldige collega’s en je begrijpt waarom ik zelf de leukste functie heb.

petra@hermanrutgers.nl
+ 31 (0)6 10 72 90 66+31 (0)6 10 72 90 66