De winnende combinatie vinden tussen de wensen van onze klanten en de kwaliteiten en persoonlijkheid van onze kandidaten, dat is de kunst van onze missie. Dit is wat mij elke ochtend drijft om op mijn allerbest te zijn.

Mijn meer dan 20 jaar ervaring in executive search, in diverse sectoren en zowel nationaal als internationaal, wordt gevoed door de passie om combinaties te maken die organisaties verrijken en leiders ontwikkelen.
Elke nieuwe search opdracht is een specifieke uitdaging. Ik geniet van de ontmoeting met CEO’s en directies die vragen om hun team aan te vullen met de best passende corporate affairs /communicatie professional. Actief luisteren naar de behoeften, de bedrijfscultuur begrijpen, doorvragen; het zijn allemaal competenties die ik door de jaren heen heb ontwikkeld en die ik elke keer dat we een nieuwe opdracht krijgen, gebruik.

Ik blijf ook gefascineerd door de gesprekken met vele seniore professionals die ik heb ontmoet sinds ik begon en die ik blijf toevoegen aan ons rijke netwerk. Luisteren naar hun ontwikkelings- en uitdagingswensen, bespreken in welke omgeving ze het best tot hun recht komen, adviseren over hoe ze hun carrière het beste kunnen vormgeven,  geven me veel voldoening.

In mijn dagelijkse werk combineer ik al deze ervaringen met mijn intuïtie: voor mij is dat het beste van twee werelden.

 

Petra Herman
De combinatie van mijn jarenlange ervaring en mijn intuïtie, is voor mij het beste van twee werelden