Francine Rutgers

Francine Rutgers

Het beste CV betekent niet altijd de beste kandidaat

Het maken van de optimale match, het vinden van het kleinste puzzelstukje, de onverwachte oplossing aandragen, dat is het mooiste aan mijn vak.

In gesprekken met kandidaten gaat het niet alleen over de professionele achtergrond en ambities. Minstens zo belangrijk is de vraag ‘what makes you tick’. Waarom stap je elke dag in de trein, sta je in de file of fiets je naar kantoor. Bij gesprekken met opdrachtgevers is het de kunst om te achterhalen waarin de te zoeken professional het verschil kan maken. En dat samenbrengen is ‘what makes me tick’.

Mijn eerste liefde was de reclamewereld. Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij reclamebureaus en een eindverantwoordelijke marketingcommunicatie positie aan klantzijde te hebben ingevuld, nam mijn carrière plotseling een andere wending. Een werving- en selectiebureau herkende in mij de eigenschappen die zij belangrijk vonden voor een consultant in hun team. Een onverwachte match die de basis voor mijn huidige werkwijze legde. De oprichting van Herman Rutgers in 2008 bracht de “icing on the cake”: ondernemen. Mijn optimale match is gemaakt en die maak ik ook graag voor anderen!

francine@hermanrutgers.nl
+31 (0)6 13 70 46 49+31 (0)6 13 70 46 49