Nelieke Wismans

Interim Search

Mijn ambitie is om mijn relevante netwerk van excellente interim professionals te onderhouden en uit te blijven bouwen. Zo kan ik organisaties snel verbinden met corporate affairs en communicatie professionals die het verschil maken én die hun opdracht boven verwachting invullen. En bovenal; dat interim professionals op opdrachten komen die voor hen de ‘wow’-factor hebben en echt iets toevoegen aan hun ontwikkeling en plezier in het vak.

Ik geloof in de kracht van een goede interim professional. In bepaalde situaties is het voor organisaties soms noodzakelijk, maar zeker ook verstandiger om gebruik te maken van een tijdelijke oplossing. Samen met mijn opdrachtgever kijk ik kritisch naar wat er speelt in de organisatie, waar eventuele issues liggen en wat het resultaat moet zijn en met welke randvoorwaarden. Met deze scope kan ik aan de slag en zoek ik snel de meest optimale oplossing. In mijn netwerk en als het nodig is ook daarbuiten.

Voordat ik in 2015 partner bij Herman Rutgers Interim Search werd, was ik verbonden aan een succesvolle startup die de top van het Nederlandse bedrijfsleven koppelt aan jonge ondernemers. Daarvoor werkte ik jarenlang in de werving & selectie als leidinggevende, ondernemer en consultant. Het op het juiste moment verbinden van mensen en organisaties is mijn passie!

 

Nelieke Wismans
Op het juiste moment verbinden van mensen en organisaties is mijn passie!