Over ons

Roots in het communicatievak, een doortastende en discrete werkwijze en passie voor wat mensen drijft

Herman Rutgers Executive Search is in 2008 opgericht vanuit een jarenlange succesvolle samenwerking tussen Petra Herman en Francine Rutgers. Begin 2015 heeft Nelieke Wismans het management versterkt om de markt van interim opdrachten en professionals optimaal te bedienen. In 2020 is het bedrijf uitgebreid met Paula Verheul en Marieke van Riemsdijk.

Onze wortels liggen in het communicatievak en werving en selectie, binnen commercieel bedrijfsleven en de publieke sector. We spreken de taal van de communicatiespecialist en de HR-manager. Snel en gestructureerd weten we situaties en personen te doorgronden. Dat maakt het mogelijk om goed te beoordelen of iemand persoonlijk en vakinhoudelijk klaar is voor een bepaalde rol; vast of interim.

Wij zijn MBTI-gecertificeerd. De MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) brengt persoonlijkheidstypes in kaart en creëert een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei. Het biedt een constructief en flexibel kader voor het begrijpen van individuele verschillen en sterke punten. Dit instrument geeft ons nog meer inzicht in drijfveren en ambitie van personen en organisaties.

Over onze filosofie kunnen we kort zijn. Die ligt besloten in onze basiswaarden: integriteit, discretie, vertrouwen en oprechte interesse in mensen.

Meer over Petra Herman
Meer over Francine Rutgers
Meer over Nelieke Wismans
Meer over Paula Verheul
Meer over Marieke van Riemsdijk